contact

links

werkwijze

over ons

home

Voorgesprek

 

Soms vinden mensen het prettig om van tevoren te praten over hun uitvaart of die van een dierbare.
 Vaak gebeurt dat als iemand ziek is en er vragen zijn over een bepaald onderdeel van de uitvaart. Bijvoorbeeld, kan ik worden begraven in een lijkwade in plaats van in een kist? Mag ik zelf een kist maken? Uiteraard kan dat. Alle wensen kunnen worden besproken, alle vragen beantwoord.

 

Vaak willen mensen ook van tevoren praten over hun uitvaart om voor hun nabestaanden een last weg te nemen. Om u daarbij te helpen hebben wij een boekje gemaakt, een uitvaartcodicil. Daarin kunt u, zelf of samen met ons, invullen wat uw wensen zijn ten aanzien van uw uitvaart. Dit boekje kunt u bij uw waardepapieren bewaren. U kunt dit boekje ook digitaal ontvangen door op deze link te klikken.

 

En soms willen mensen alleen maar even praten. Om te zien met wie zij te maken hebben. Want na een overlijden trekken wij op een heel belangrijk moment in iemands leven tenslotte een paar dagen heel intensief met elkaar op. Ook dat kan.

 

Ook willen mensen vaak weten wat de kosten zijn van de uitvaart. Een van onze uitvaartverzorgers komt graag kosteloos bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Uitvaart in Venray