contact

links

werkwijze

over ons

home

Kosten van de Uitvaart en Verzekeringen

Kosten:

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u een begrafenis of crematie, een mis in de kerk of een spreker bij de uitvaart? Wilt u standaard rouwbrieven of hele speciale met een eigen achtergrond. Een advertentie in het dagblad, een weekblad of geen advertentie. De keuzes zijn talrijk en aan elke keuze hangt een prijskaartje. 

 

Onze uitvaartverzorgers kunnen kosteloos bij u langskomen voor een voorgesprek waarna zij voor u een kostenbegroting op maat kunnen maken.

 

Uitvaartverzekering:

 

U heeft een uitvaartverzekering

Het maakt niet uit welke verzekering u heeft
. Wij kunnen altijd voor u de uitvaart regelen. Wij zullen u dan eerlijk informeren hoe een uitkering wordt afgewikkeld. Soms loopt deze via ons en soms wordt deze rechtstreeks aan u uitgekeerd.

U wilt een uitvaartverzekering:
Er zijn 2 mogelijkheden om een uitvaartverzekering af te sluiten. De kapitaalverzekering of de naturaverzekering.

De kapitaalverzekering keert een bedrag uit na overlijden. Met dit bedrag kunt u zelf kiezen welke uitvaartonderneming u de uitvaart laat regelen.


De naturaverzekering keert geen geld uit maar levert u een pakket van diensten. Het pakket van diensten is bepaald door de verzekeringsmaatschappij. Zijn er meer wensen en vallen deze buiten het pakket, dan komen deze voor uw eigen rekening.

 

Onze onderneming heeft afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Ardanta over de tarieven die wij voor hun Naturaverzekerden in de regio Noord-Limburg zullen hanteren. De verzekeringsmaatschappij Nuvema heeft naturapakketten ontwikkeld voor de gemeenten Horst aan de Maas, Venray en Bergen(lb) gebaseerd op onze tarieven. Hierdoor zult u zelden nog hoeven bij te betalen.


Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een verzekering heeft, u hebt altijd de vrijheid om een uitvaartonderneming te kiezen die voor u de uitvaart gaat verzorgen.

Uitvaart in Venray