contact

links

werkwijze

over ons

home

Nazorg

Een goed verzorgde uitvaart is slechts het begin van een lange weg die sommige mensen hebben te gaan. Zowel financieel als emotioneel moet er veel verwerkt worden.

 

U ontvangt bij de uitvaart altijd het boekje Zorgen Erna. Hierin staan een heleboel zaken vermeld met betrekking tot het afhandelen van een nalatenschap.

 

Financiële Nazorg:

Noortje Rutten van Consendo kan bij u veel financiële zorgen uit handen nemen. Zij kan met u tijdens een persoonlijk nazorggesprek helpen om een overzicht te maken van de financiële, administratieve en juridische zaken die geregeld moeten worden. Ook op het gebied van erfrecht en nalatenschappen kan zij u veel informatie verschaffen. 

 

Wilt u alleen een kort gesprek over de beste manier waarop u de financiële afwikkeling kunt afhandelen dan kunt u ook bij Consendo terecht.

 

Emotionele Nazorg:

Iedereen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met verlies. Meestal heeft de mens zelf de kracht en flexibiliteit om met alle gevoelens die hiermee gepaard gaan toch door te gaan met zijn leven.

Toch kan het zo zijn, dat je het gevoel hebt dat je het niet in je eentje redt. Heeft u hierbij iemand nodig die u kan ondersteunen?


Gertie Mooren uit Meerlo is zo iemand. Zij kan u, of uw kinderen, helpen bij het verwerken van het verlies van uw dierbare.

 

Uitvaart in Venray