contact

links

werkwijze

over ons

home

Mogelijkheden voor de afscheidsdienst in het uitvaarthuis

Bij ons in het Uitvaarthuis Theo Arts is veel mogelijk. Wij hebben voor 125 personen zitplaatsen in de aula. Daarnaast kunnen uw gasten in de koffiekamer op een groot televisiescherm meekijken en hebben we daar nog ruimte voor 83 zitplaatsen. Dit zijn in totaal 208 zitplaatsen. Mochten er meer gasten zijn, dan kunnen wij de grote schuifdeuren van de aula open maken en kan men vanuit daar meekijken. ook in de aula hebben wij grote schermen hangen waar u een DVD op kunt afspelen of foto's op kunt presenteren.

 

Avondwake:

Zo kunt u bij ons een avondwake houden op uw eigen manier. Aansluitend kunnen wij uw gasten een kopje koffie en als u wilt ook nog andere consumpties aanbieden. Ook bestaat er dan voor uw gasten de gelegenheid om persoonlijk afscheid van uw dierbare te nemen, allemaal op één en dezelfde plaats.

 

Uitvaartdienst:

Ook kunt u bij ons een uitvaartdienst houden. Wij spreken met u af, hoe laat de dienst begint en u bepaalt zelf, in overleg met de uitvaartverzorger de eindtijd. U kunt voor de dienst uw gasten nog gelegenheid geven om persoonlijk afscheid van uw dierbare te nemen en na de dienst kunt u bij ons een eenvoudige koffietafel houden.

 

U kunt aansluitend kiezen voor begraven of cremeren. Kiest u voor cremeren dan kunt u overwegen om nog een uitgebreide dienst te houden bij het crematorium maar steeds vaker kiezen mensen ervoor, hun dierbare te begeleiden naar het crematorium en afscheid te nemen in de ovenruimte van het crematorium. Dit is een stuk goedkoper en u hoeft niet twee keer een dienst bij te wonen.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons uitvaarthuis? Regelmatig houden wij lezingen in ons uitvaarthuis en voor grotere groepen kunnen wij ook een excursie regelen. Wilt u een prive rondleiding dan kunnen wij dat ook regelen. Neemt u in dat geval contact met ons op. Ook kunt u thuis kijken naar een virtuele rondleiding.

Uitvaart in Venray