contact

links

werkwijze

over ons

home

Werkwijze

Nadat uw dierbare is overleden, dient u als eerste een arts te waarschuwen.

Nadat de arts is geweest belt u met één van onze vestigingen in Horst of in Venray.

 

U kunt direct uw verhaal kwijt bij onze medewerker. Deze zal met u overleggen of uw dierbare gelijk verzorgd gaat worden. U mag uiteraard altijd zelf helpen. Ook overlegt de medewerker met u waar uw dierbare het beste opgebaard kan gaan worden.

 

Vervolgens maken wij met u een afspraak waar en wanneer u de uitvaart wilt regelen.

 

Afhankelijk van het feit, of u eraan toe bent, proberen wij tijdens het eerste gesprek alles even kort aan bod te laten komen. Wij proberen in ieder geval altijd de datum en het tijdstip van de uitvaart vast te zetten omdat dit zeer belangrijk is voor de verdere planning. Het kan zijn dat u niet gelijk een keuze kunt maken. Wij komen daar dan in het tweede gesprek op terug.

 

Wij proberen altijd binnen 24 uur na het eerste regelgesprek een kostenbegroting aan de opdrachtgever aan te bieden zodat deze weet, wat het bedrag op de factuur straks gaat worden. Zo proberen wij voor u ook een stukje financiële zekerheid te creëeren.

 

Dagelijks heeft de uitvaartverzorger contact met u om te zien, of hij of zij iets voor u kan betekenen. De dag voor de uitvaart neemt de uitvaartverzorger nog een programma met u door zodat beiden weten, dat aan alle wensen van overledene en nabestaanden is voldaan, zodat u zich op de dag van de uitvaart alleen met uw eigen emoties hoeft bezig te houden.

 

Onze uitvaartonderneming verzorgd begrafenissen en crematies in onder andere de gemeente Horst aan de Maas, Venray, Venlo en Bergen (lb) maar ook buiten deze regio staan wij dag en nacht voor u klaar.

 

Uitvaart in Venray